Ghostcamper

Jaa nu kan jeg endelig afsløre, hvad det er vi har holdt hemmeligt i så lang tid, nemlig vores nye campingvogn Ghostcamper Tanja, som vi hovedsageligt kommer til at bruge til Ghostcam men også på hunt. Hvorfor det lige hedder Tanja, kommer i et andet indlæg. Det har været så svært at holde det hemmeligt. Jeg er normal super god til at holde på hemmeligheder, vi taler om super god, som at tage dem med i graven 😀

Det kan man desværre ikke sige om formanden som jeg har været nød til at mandsopdække, for at han ikke skulle “komme til” at afsløre noget 🙂  Men det her er bare noget, jeg har glædet mig så meget til at afsløre. Vi fik i sin tid en ret stor campingvong at May´s far, som vi var rigtig glad og taknemlig for. Tak may´s far 😉 Men den var bare alt for stor desværre. Så vi kom ikke rigtig videre med den. Men så fik jeg en idé en dag, formanden vil mene det var hans idé. Vi kunne jo bare bytte den til en mindre, og det gjorde vi så. Formanden og Tommy tog ud og kiggede på en, som de fik af vide at den havde stået inde for hele tiden, de snakkede lidt frem og tilbage, og fik til sidst en aftale i hus. Da manden kom med vognen tog jeg imod ham og han hjalp med at skubbe den ind i vores indkørelse. Da han tager fat og skubber til, trykker han det håndtag der sidder på vognen ind, som om det er blød gummi, og for dem af jer der ikke ved det, så er det altså ikke normalt man kan det. Han fortæller så mig at den nok er blevet lidt “blød” af at stå ude 🙁 . Altså den har stået ude hele tiden, og det fandt vi da også ud af, da vi begyndte at rive alt ned inde i, den var driv våd over alt inde bag væggene.

Så tænker du sikkert, jamen man kan da lugte og se sådan noget, og NEJ det kunne man ikke. Den hverken lugtede eller havde noget steder man kunne se det. Så det var den helt store tur den fik og det der skulle tage en uges tid at lave blev pludselig til flere mdr. og en masse penge. Men nu er den helt færdig og helt tæt. Er sku ret stolt af at den er blevet så godt og smart.

Så næste gang du møder en sort campingvogn på din vej, så er det måske Ghosthunting.dks Ghostcamper 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.