Hvad er Ghostcam egentlig?

Ja hvad er Ghostcam egentlig. Vi får rigtig mange spørgsmål om hvad Ghostcam er, og om vi ikke tager folk med på vores hunts og koster det noget. Ghostcam er i bund og grund en mulighed Ghosthunting.dk giver vores følger til at “komme” med på et hunt, helt gratis.

Så tænker du Jamen Karina, Ghosthunting.dk tager ikke nogen gæster med på deres hunt. Nej det nemlig rigtigt, men det gør vi med Ghostcam, altså ikke sådan fysisk. Man kan sidde hjemme i sin egen stue og følge med via Ghosthunting.dks chat. Vi har sendt 2 af vores bedste medlemmer ud på et muligt hjemsøgt sted, hvor de så sender live fra hele natten. Det smarte i det, for dig som ser med, er at du sidder der hjemme og kan gå i seng når du vil, spise, drikke når du vil, og skulle det blive for uhyggeligt, ja så kan du bare slukke.

Vi finder stedet, vi sætter alt udstyret op, vores 2 fantastiske værter guider jer gennem natten. Så det eneste det kræver at dig, er at du har en computer eller mobil og en internet forbindelse, så kan du se med. På chatten sidder resten af Ghosthunting.dks medlemmer klar til at svare på spørgsmål, eller en lille (u)hyggelig snak. Du kan kende dem på deres BLÅ farve. Vi er så heldige at vi også har nogle fantastiske moderator som hjælper med regler og spørgsmål. Du kan kende dem på deres LILLA farve. Så har vi de GRØNNE, de er vip, som man kan være så heldig, at blive hvis man gør noget godt, eller siger noget godt, som vores værter mener er en vip status værdig, det nemlig værterne der bestemmer hvem der får en vip. Som vip kan man mere end bare en normal bruger som har oprettet sig på chatten, de er forresten GULE. Så har vi gæsterne som bare kommer ind uden at oprette en bruger, de er FERSKEN farvet. Så har vi noget helt nyt, nemlig Ghostcam Plus, som jeg vil forklare mere om i en andet indlæg, men dem kan du kende på deres Pink farver. Ghostcam er faktisk som et rigtig hunt, bortset fra man ikke er på selve stedet. Man ser det samme og høre også det samme som på et rigtigt hunt. Det er så fedt. Ses vi? Det tror jeg nok vi gør 😉

5 thoughts on “Hvad er Ghostcam egentlig?

  1. Fantastisk:D så er det lidt som om at man er med i Ghosthunting igen:D jeg savner jer alle sammen… Men keep up the good work, glæder mig til at læse mere på denne blog 😀

  2. Det Smart, Det vildtZeit . Særligt at kunne deltage via elektronik, at være med.

    Reklamerer med Jeres fantastiske initiativ, hvor jeg kan.
    Lykke i bedrift til Jer alle .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.