Vores nye “Ghost” hund

I Marts i år måtte vi desværre sige på gensyn, til vores gamle højt elsket hund Rollo. Han havde været syg gennem længere tid, og dyrlægen havde tjekket og taget utallige prøver, men kunne desværre ikke finde en oversag til han blev så syg. Så vi måtte tage et rigtigt svært valg, men det var helt sikker det rigtige for Rollo at få fred. Han blev 11 år.

 

Vi var helt enige om at vi skulle have en ny hund, men der skulle lige gå noget tid, og her i sommers, hvis man da kan kalde det for “sommer” med det vejr vi har haft i år, fik vi vores nye lille hvid schæfer hvalp Scober. Hvide schæfer er virkelig ikke nemme at finde og slet ikke hvalpe. Men vi var så heldige at finde et rigtig godt sted, hvor der var 5 små hvalpe, og vi skulle have den største som så også er den ældste. Han er så dejlig og nem (det meste af tiden) Han er nu blevet 4 måneder og vejer 19 kg. Puha han bliver stor som voksen.

Måske vi skal træne vores nye hund, til at kunne opsnuse spøgelser og ånder, det ville gøre vores arbejde meget nemmere. Den ville nok hurtig kunne fortælle om stedet er hjemsøgt, uden brug at noget som helst udstyr. Men nu er det sådan, at man jo ikke ved hvordan spøgelser og ånder påvirker hunde, og da de jo desværre ikke kan snakke, og fortælle hvad der sker inde i dem, ville vi aldrig tage en hund i brug på vores hunts. Men det kunne være et rigtig godt arbejdsredskab at bruge i fremtiden, hvis man kunne sikre hundens sikkerhed. Men Scober har stadig meget han skal lære, som ikke at bide i ting. Ej vi har været heldige, han har kun ødelagt en ting,

indtil videre ihvertfald. Men hvem ved, måske han bliver det nye og helt store inde for den paranormale verden. Hvad mener du, kan man træne en hund til at opsnuse spøgelser og ånder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.