Ouija board! Et børne spil?

Jeg vil til start lige sige, at alt her på bloggen er ene og alene, min mening. Du kan læse mere om hvad ouija board og ånden i glasset er her. Der er rigtig meget oppe i denne tid, om Ouija board og ånden i glasset og hvad de nu ellers hedder. Rigtig mange advare om disse “farlige” spil. Da Ghosthunting.dk i sin tid, valgte at spille ånden i glasset på landsdækkende tv, (du kan se afsnittet her) fik vi en masse beskeder fra folk rundt omkring i landet, om vi da er syge i hovedet og om vi overhovedet var klar over, hvor farligt det er.

Men hvor ved folk det fra, altså at det er farligt. Mange har ALDRIG prøvet at spille det, men de advare alligevel andre om at spille det. Men hvorfor er det, det er SÅ farlige. Altså man høre om mange, der har fået kradsemærker, blevet alvorlige syge eller værste fald døde efter de har spillet. Men er der egentlig nogle beviser, sådan nogle rigtig stærke beviser, hvor man overhovedet ikke er i tvivl om, at det er spillet der er skyld i det. Min mening er NEJ. Rigtig mange (stort set alle) skrækhistorier stammer fra USA, et af de mange lande, hvor spillet sælges som et børnespil.

Ja der står 8 år +, men det er vel kun fordi, det er der de fleste børn har lært at stave. Så er det jeg spørg alle jer. Hvor farlige er det her spil lige, når de sælges som børnespil. Jeg mener at alle de skrækhistorier der er omkring spillet, er producenten selv, der har opfundet dem, og så tænker du, jamen Karina, det ville producenten da aldrig gøre, for så tør folk da ikke købe det, og jo, alt der lyder “farlige” er der rigtig mange, der er villig til at tage chancen, også selvom det kunne ende med døden. Der er rigtig mange af de andre grupper her i danmark, der advare alle mod at spille disse spil, og mange af dem skriver endda at det et spil de aldrig har eller vil spille, men hvordan kan de advare mod noget de aldrig selv har prøvet.

Det er også derfor at Ghosthunting.dk tester “leger” som nogen ville mene er det vi gør, med ouija board og ånden i glasset, for hvordan kan vi ellers “advare” om disse spil, hvis vi ikke har testet hvor farlige de i virkeligheden er eller om de overhoved virker. Skal vi så også til at advare folk om at spille ludo, for det kan vel i princippet være lige så farligt som ouija board og ånden i glasset eller hvad mener i?

One thought on “Ouija board! Et børne spil?

  1. Jeg har set udenlandske medier udtale, at det kan være farligt. Hvis man tiltrækker en Ånd, og ikke ved hvordan man beskytter sig imod Fx en klæbeånd/plageånd. Eller tiltrækker en stærk negativ psykisk energi, som man ikke er herre over. Men man skal vel altid passe på med at lege med “ilden”. Jeg tror mest det er de “gammel stærke” fra Indre mission som stadig advarer imod alt andet end Kristendom, dansk, regning og den lille katekismus, samt Thomas Kingo’s Psalmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.