Hvad fander sker der med forældre i dag!

Hold nu op jeg bliver så vred og gal. Altså hvad tænker, nogle forældre dog på i dag. Jeg har lige sat og set en masse videoer på youtube, hvor små børn bryder ind, forladte sdeder. Altså vi taler om børn på 7-8 års alderen.

Ikke nok med at de går og bryder ind, for jo, det er indbrud. Så bliver nogle af dem gudhjælpende, kørt rundt af deres forældre, til de her forladte steder, så de kan lave videoer, til deres youtube kanal. Som voksen og forældre, har man da et ansvar, at lære børn hvad der er rigtig og forkert. Forstår da godt ungdommen i dag, er som de nu engang er, i hvert fald mange af dem, nemlige uansvarlige unge mennesker, der ikke har respekt for hverken dit eller mit. For hvordan skulle de da lære det, hvis deres forældre køre dem rundt og lader dem lave indbrud. “Jamen Karina”, har du tænkt på at nogle af dem, måske har fået tilladelse til at gå ind. Ja det er der måske, nogen af dem der har, men hvorfor så ikke sørge for, at fortælle det, i videoen. Nej for det jo ikke sejt, hvis det ikke ligner et indbrud. Man kan se på nogle, af de her videoer, at mange af de her forældre, har lidt travlt med at komme væk fra stedet igen, nok fordi de ved det er forkert. Men hvorfor så lære jeres børn, at det er okay at lave indbrud, for det jo det i, i virkeligheden siger/viser, ved at køre dem. Ghosthunting.dk fik for langt tid siden, en mail af en rigtig sur og gal mor, der mente at det var vores skyld, at hendes dreng havde fået en bøde, for at lave et indbrud et forladt sted. Husker ikke hvor gammel den her dreng var, men lige meget hvad, så kan det da aldrig blive vores skyld, hun ikke har styr på, hvad han går og laver.

Ghosthunting.dk siger igen og igen over alt, sørg nu for at få den tilladelser i orden, inden du går ind. Men uanset hvad, så det ikke os eller nogen andre, der skal opdrage andres børn. Nej det sku forældrene selv. Vi havde os en episode, for et års tid siden, da vi havde et Ghost event. Vi havde lejet nogle lokaler et sted, som man tydeligt kunne se, var præget af utallige indbrud, stort set alt var smadret. Under eventet fik vi ubudne gæster,  3 unge fyre, vil skyde dem til at være mellem 15-17 år. De var brudt ind af et vindue, som de havde smadret med en stor sten. Vi fik de her unge fyre, til at stå i et hjørne og vente, mens vi ventede på at politiet skulle komme. Jeg har normal rigtig stor respekt, for det danske politi. Men lige denne aften/nat, mistede jeg ret meget for dem. Efter lang tid, valgte de at komme (for de var i tvivl om de gad at komme). Drengene havde i mellem tiden, fået ringet til en af deres forældre, som kom blæsende i en lille bil, mens politiet stod og forhørte drengene. Os fra eventet tænkte med det samme vi så ham, at nu bliver de her drenge slagtet, for den her far, så virkelig gal ud, men til vores store overraskelse, var det første faren sagde, da han fik smidt den her lille bil. Jeg er kun her for at sikre drengenes rettigheder, “HVAD” deres rettigheder?

De har smadret en rude for at komme ind, de har lige lavet et indbrud, og så skal de pludselig have rettigheder. Hvad fanden sker der, og ikke nok med det, så kunne de her drenge gå smilende der fra, for politiet gad ikke gøre noget ved det. Så forstår jeg da bedre, at sådan nogen som de her drenge, gør sådan noget igen og igen, når hverken faren eller politi gør noget. Der er jo ingen konsekvenser for de unge i dag. Man kan da kun håber på, at faren slagtede dem, på vej hjem i bilen og de derved lærte noget. Men det tror jeg desværre ikke. Er det i orden børn og unge, “bryder ind” forladte steder uden tilladelse, så længe mor og far bare er med, eller bare de kommer, når lokummet brænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.