Jeg kan kun grine :D

Der er åbenbart rigtig mange af de her urban explorer, der har læst mit blog indlæg (du kan læse det her) og er åbenbart blevet ret sure over det indlæg. Fordi jeg skriver at de bryder ind, for de mener ikke, det er indbrud, men bare ulovlig indtrængelse.

Jeg kan ikke rigtig se, der er den store forskel, det er ulovligt uanset hvad. Har læst nogle steder på nettet, hvor mit indlæg er delt, at de her urban explorer mener at Ghosthunting.dk heller ikke har nogen tilladelser, til at gå ind de steder, vi har været. Til det kan jeg kun grine, for Ghosthunting.dk har ALTID en tilladelse i orden, inden vi går ind. Alle i vores gruppe har helt rene straffeatester, og man kan simpelthen ikke, blive eller være medlem af vores gruppe, hvis ikke den er helt ren. Ghosthunting.dk venter gerne lang tid, på at få tilladelsen, og nogen gange får vi da også et nej, som vi selvfølgelig respektere. Hvis de nu gad sætte sig ind i hvad det er vi laver, så ville de vide at vi jo ikke kun er på stedet i 5-10 min, nej vi er der gerne en hel dag og nat med, så selvfølgelig har vi en tilladelse. Men hvis de ikke mener det er indbrud, det de laver, hvorfor spørg de så ikke ejeren, om tilladelse til at komme ind, og tage de her billeder. Altså hvor svært kan det lige være. Nej de skaffer dem “ulovlig adgang” som de nu kalder det, fordi de vel håber, der er noget af værdi ellers kan jeg ikke se meningen med, at gå ind uden tilladelse.

For spørg de om lov, så ved ejeren jo hvem de er, og kan stille dem til ansvar, hvis noget skulle mangle eller blive ødelagt. Dermed ikke sagt, at det er alle der tager noget, ud over at billeder. Men det undre mig da, at de ikke vil spørge om tilladelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.