En rigtig efterårs dag

Åhh det er så hyggeligt om efteråret. Det blæser og regner helt vildt i dag, og så er det så koldt. Men jeg elsker det. Det er så hyggeligt. Selv i regn og slud, der skal hunden jo ud 😉 . Så Malle (min datter) Scober hunden og jeg, skulle selvfølgelig ud og gå en lille tur, i det hyggelige vejr. Scober er ikke så gammel, kun 5 mdr. så han må ikke gå, ret langt endnu. Han er ikke så glad for regn, så vi var ikke kommet ret langt, før han gerne ville hjem igen 🙂 . Vi har helt vildt flot natur og skov, her hvor vi bor, og jeg elsker en gåtur i regnen, så han skal nok få det lært “engang”. Når man så er blevet rigtig kold, så er der jo ikke noget bedre, end at komme hjem foran brændeovnen, og få varmen igen 😉 .

Formanden er stadig lidt forkølet, så i aften står bare på afslapning, med en gang Olsen banden og en masse slik 😛 . Har i forresten smagt, det her nye chokolade fra Kims, med snack chips i. Det ser lidt klamt ud synes jeg, men det måske fordi jeg synes, de her snack chips nogen gange, smager lidt af leverpostej. Ja, ved godt det lyder mærkeligt, med prøv at tænkt på leverpostej, næste gang du spiser en snack chips. Så kan slet ikke forestille mig, hvordan det smager, men prøve det, det skal vi da.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.