Clairvoyante, fup eller fakta?

Hvad er en clairvoyante egentlig, Kan de virkelig snakke, med vores afdøde familie medlemmer, og i så fald, vidergiver de virkelig de nøjagtige beskeder, som vores kære afdøde beder om, eller er de bare virkelig gode til at snyde folk?

Nu har jeg set mange programmer, hvor clairvoyante hjælper folk med, at komme i kontakt med deres afdøde familie medlemmer. Jeg synes mange gange, de kun har gode beskeder, altså sådan nogen svar som de clairvoyante “forventer” at de efterladte søger, har de det godt på den anden side, er de stadige syge, ved de, hvor højt elsket, de var og stadig er, o.s.v. Man høre sjælden eller aldrig, om en afdød der kommer igennem, med en dårlig besked eller ikke ønsker at snakke med vedkommende der søger svar.

Men snakker de overhovedet med vores afdøde familier? eller er de bare rigtig dygtige til at læse folk. Måske kommer de afdøde, virkelig igennem med nogle beskeder, de clairvoyante fravælger, for at skåne de efterladte, for der må da være en eller anden sur gammel bedstemor/far et sted, der intet godt har at sige. Kan det virkelig passe det hele er så “lyserødt” på den anden side. Hvorfor tager mange clairvoyante, penge for det arbejde de nu gør, når mange af dem siger at de har fået den her “gave” for at hjælpe andre. Kan man overhovedet tillade sig at tage penge for at udføre et arbejde, ingen kan se. Jeg ville ønske jeg kunne give jer, svaret på det hele, men det kan jeg desværre ikke. Jeg er sikker på, at nogen virkelig besidder, disse evner til at kommunikere med afdøde. Men jeg er også helt sikker på at der er mange, der ikke har disse evner, dem der ser det som en penge maskine. Folk der virkelig mener de har spøgelser/ånder i deres hjem, er måske lette at snyde.

Ghosthunting.dk har flere gange søgt, clairvoyante til forsøg og test, hvor de havde mulighed for at vise deres evner. Men der har ikke været nogen der har “ture” stille op, og det undre mig. I tager med glæde ud og hjælper hr. og fru. Jensen, og tager oven i købet en stor sum penge for det, fordi i ved, i har evnen til at hjælpe. Men i vil ikke stille op til en test, og vise at i faktisk kan. Hvad er det i er så bange for. Hvorfor ikke bare vise hvad i kan?

2 thoughts on “Clairvoyante, fup eller fakta?

 1. Hej Karina
  Mit navn er michael, jeg bor i et gl hus på landet med min kone og lille dreng på 2 år.
  Vi renoveret huset for ca ni år siden. Det skal så siges vi købte huset som dødsbo, og det er et hus fra 1877. Nå men for at vende tilbage til, for ni år siden da vi var færdige med huset, og flyttede ind.
  Er der sket noget vi ikke kan forstå, og det er vi kan hører en der går rundt et bestemt sted.
  Og vores fjernsyn gik ud af sig selv.
  Og for et års tid siden begyndte lille mand at stå og kigge ud i luften, han har gjordt det flere gange det samme sted.
  Tror du med din affaring, at det måske er den tidligere ejer eller er det bare noget vi bilder os ind.
  Hvis det lyder interessant er i da velkommen.
  Vi bor ved ribe.
  Kh fam Ring

  1. Hej Michael. Det i oplever kunne godt tyde på, det er noget paranormalt. Der er teorier der siger, at tidligere afdøde bebor, ikke bryder sig om, at nye ejer laver noget på “deres” hjem. Så måske det er den tidligere ejer, det lyder i hvert fald spændende. Send gerne Ghosthunting.dk en mail hvis det er noget i ønsker undersøgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.