Halloween :)

Oktober er bare den bedste måned af dem alle. Der er nemlig Halloween. Åhh det er så (u)hyggeligt. Jeg ville ønske, vi her i danmark, ville gå noget mere op i Halloween. Der er selvfølgelig nogen, der går rigtig meget op i det, som vi gør. Men det kunne være fedt, hvis vi alle gik lige så meget op i det, som de gør i andre lande, såsom USA. De går jo helt Halloween amok der.

Formanden og jeg tog en hyggetur idag til byen, hvor vi selvfølgelig skulle tjekke alle butikker, for Halloween ting. Men hvor er det skuffende lidt, de har. Nogen steder har de allerede juleting fremme, i stedet for Halloween 🙁 . Men vi fik da, lidt med hjem. De havde faktisk en del i rema1000. Jeg kunne købe mig fattig i ting til Halloween.

Fik nogle rigtig søde spøgelses lys, og en mega fed dørklokke, der kan tale 😉 . Den skal formanden lige lave lidt ved, så den kommer til at virke, som en rigtig dørklokke, og så fandt jeg, de her super søde servietter.

Ifølge overtro er natten mellem den 31. Oktober og den 1. November, natten hvor de døde skulle have lettest ved, at vende tilbage til “vores verden” de levendes verden, for at skræmme og gøre regnskaber op. I gamle dage brugte de faktisk roer til at lave “Halloween” lygter af, som også havde skræmmende ansigter, som vi kender dem idag. Meningen med dem var faktisk, at de skulle holde spøgelser væk, så de ikke kunne gøre skade. Idag bruger vi bare græskar som lygter, hvilket jeg os tror er meget nemmere, at lave lygter af end roer.

Så måske vi i år skulle prøve at undvære et græskar, og se om vi skulle være så “heldige” at få besøg, fra den anden side. Hvem ved, måske det virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.