Halloween på den “bette” ø

Ja det nok ikke nogen overraskelse, at jeg elsker Halloween, og alt hvad der har med Halloween, at gøre. Derfor elsker jeg også at tage til Mors, når det er Halloween. De gør ret meget ud af det på den “bette” ø, i forhold til andre byer.

De har sat sådan nogle fede selfie vægge, op midt på gågaden i Nykøbing Mors, hvor man kan tage alle mulige selfies, med uhyggelige ting. Altså der er ikke helt vildt meget, men bare det de gør lidt ud at det, er fedt. Jeg kan simpelthen ikke gå forbi sådan noget, uden lige at tage nogle sjove selfies.

Jeg synes det er ret vildt, at de kan have sådan noget til at stå, uden folk ødelægger det, eller render med de ting der står rundt omkring. Man høre tit om byer, der ikke “gider” sætte noget op, fordi det altid, bliver ødelagt, men ikke på Mors.

De har faktisk sådan en Halloween Parade, gennem Nykøbing, hvert år til Halloween, hvor frivillig klæder sig uhyggeligt ud, både børn og voksen kan være med her. Jeg har aldrig selv været til det endnu, men det skulle være ret (u)hyggelige 😉 . Det hele er gratis, så alle kan være med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.