10 ting du ikke ved om Formanden

Der er rigtig mange ting, i ikke ved om formanden og her er 10 af dem. Ja jeg har fået tilladelse af ham, til at lave dette indlæg. Hvis formanden læser dette indlæg, vil jeg lige advare om punkt 3. For dig egen skyld, ikke læs den 😉

1 . Formanden hader orange. Hans had til den farve, startede sjov nok, da en anden person fortalte til offentligheden, at han elsker farven orange. Så orange er “no go” her hjemme. 😉

2 . Formanden har faktisk kun sort tøj. Selv hans strømper er sorte.

3 . Formanden hader riskiks. Bare tanken om sådan en, kan virkelig få ham til at kaste op, specielt riskiks med oste smag.

4 .  Når formanden koncentrerer sig, nynner han. Da vi optog til spøgelsesjægerne, nynnede han altid Anne og Lotte introen, som alle, både tv holdet og os fra gruppen fik på hjernen. Så irriterende.

5 . Da formanden var ung (er han “næsten” stadig 😉 ) arbejdede han som mejerist, hvorfra hans forkærlighed for ost, stammer fra.

6 . Formanden kan lave alt, og mener alt. Hans gamle chef sagde engang, hvis ikke Thomas kan lave det, så kan det ikke laves 🙂

7 . Formanden bruger str. 46 i sko. Så ved i det.

8 . Under optagelserne til spøgelsesjægerne, blev formanden faktisk så uenige med tv holdet, at han valgte at stoppe optagelserne, hele 2 gange.

9 . Formanden er virkelig bange for edderkopper, så bange, at det er mig der hvergang skal fjerne dem, (selvom jeg selv er bange for dem 🙁 )

10 . Formanden har faktisk hjulpet, mange paranormale grupper igang, men det stoppede helt, da mange af dem, misbrugte hjælpen.

Nååh ja lige en bonus info, formanden elsker at klæde sig ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.