Bliver jeg virkelig så gammel

Jeg føler mig slet ikke så gammel. Altså jeg er jo heller ikke oldgammel 😉 . Mange går helt ned, når de bliver et år ældre. Men jeg har det helt fint med det, alder er jo bare et tal.

Jeg bliver 30 år i morgen, men jeg føler mig slet ikke så gammel. Jeg er heldigvis lykkelig gift, så ingen peber til mig. Jeg skal heller ikke holde stor fest. Jeg kan meget bedre lide, det er sådan noget stille og roligt, med min lille familie. Det er bare så hyggeligt. Jeg gider heller ikke gaver, jeg vil hellere bare have noget godt at spise, og så hygge med en film og en masse slik, sagde jo jeg ikke følte mig så gammel 😉 . Jeg har faktisk aldrig gået ret meget op i, min egen fødselsdag, det er nok fordi jeg har været vant til, at dele min fødselsdag siden jeg var 2 år, med min lillebror Morten, som også har fødselsdag i morgen, så min fødselsdag har aldrig, kun handlet om mig, men også om min bror, hvilket jeg aldrig har haft noget imod. Vi fik altid store dyre gaver, fordi vi jo var 2 🙂 . Så jeg har altid meget bedre kunne lide, at fejre andre. Men nu har jeg en dejlig mand og datter, der elsker at fejre mig, så vi skal bare hygge og spise god mad i morgen. Formanden og jeg minder på rigtig mange punkter, meget om hinanden, og han hader lige så meget overraskelser, som jeg gør. Ligesom formanden, kan jeg lide at have kontrol, og har det bedst med at vide hvad der sker. Så jeg ved han ikke kunne finde på, at overraske mig, med en stor fest og en masse folk. Det bare slet ikke mig. Så hellere bare hjemmehygge, med formanden, min datter og selvfølgelig Scooby, vores hund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.