Min dag i går

Jeg blev vækket med flag og sang, af formanden, min datter Mascha og selvfølgelig Scober. Det er noget vi altid gør, her hjemme. Det er faktisk noget, jeg altid har været vant til, siden jeg var barn.

Jeg kom ned til et rigtig hyggelig morgen bord, med friske rundstykker og det hele. Jeg havde ikke ønsket mig noget, med Mascha var sikker på, jeg ville blive ked af det, hvis jeg ikke fik en gave, så formanden og Mascha havde selvfølgelige købt gaver. Af Mascha fik jeg en ny grydeske, fordi jeg for noget tid siden, ødelagde en af mine gamle, så mente hun, jeg skulle have en ny 😉 . Jeg fik også sådan en smart, sakse kniv af hende. Af formanden fik jeg smukke blomster, og så havde han bestilt sådan nogle engle og tarotkort, som desværre ikke er kommet endnu. Jeg har længe gået, og snakket om de her englekort og tarotkort, jeg synes det er så spændende 😀 . Så det glæder jeg mig til.

Til aftensmad fik vi lækker gammeldags mad, jeg er jo os blevet så gammel nu 😉 . Rejecocktail til forret, flæskesteg til hovedret og så gammeldags æblekage til dessert. Det var så lækkert og hyggeligt.

Resten af aften spillede vi, på en af min gamle Nintendoer. Jeg elsker at spille Nintendo, og specielt Super Mario og Super Mario 3. Tror jeg kan hele Super Mario 3, med lukket øjne 😀 .

Det var en rigtig hyggelig dag og aften, så det slet ikke så slemt, at blive et år ældre 😉 .

2 thoughts on “Min dag i går

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.