Vores jul

Glædelig jul, hvis man da stadig kan sige det 😉 . Vi havde en dejlig juleaften, og formanden blev så glad for sin gave.


Formanden har i rigtig lang tid, snakket om at han gerne ville have en drone. Så det skulle han selvfølgelig have, og han blev så glad. Han har ikke lavet andet, de sidste par dage, end at flyve med den. Man skal passe på, man ikke bliver fløjet ned 😀 .

Jeg fik også det, jeg har ønsket mig i lang tid, nemlig tarot kort, og så fik jeg sådan en super flot halskæde, med mit stjernetegn.

Det var Scobers første jul, så han skulle lige lære det med, at gå rundt om juletræet. Det gik også fint, til han kunne dufte, at der var noget godt i hans gave. Så gad han ikke gå med længere, og lagde sig bare ned, så vi alle måtte hoppe over ham 😀 .

Jeg fik desværre ikke taget nogen billeder af maden, men formanden fik selvfølgelig mandlen, det gør han faktisk næsten hvert år.

I dag har jeg fået pakket alt julepynten væk igen, så vi er klar til nytår. Jeg skal hente min mor og søster i morgen, da de skal holde nytår ved os. Så skal der spilles 10.000, det gør vi altid når min mor kommer på ferie 🙂 . Det bliver så hyggeligt, glæder mig helt vildt 🙂 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.