Godt nytår

Så er der ikke mange timer tilbage, af dette år, og vi har hygget i de sidste dage af år 2017. Jeg har et ret vildt nytårsfortsæt i år.

Jeg plejer ikke at lave nytårsforsæt, for man kan næsten aldrig holde det. Men jeg vil prøve at holde det her nytårsforsæt. Jeg har aldrig været den store kød spiser, altså kan godt lide kød, men kan nemt undvære det. Så jeg har besluttet at blive vegetar. Når jeg nu ikke spiser ret meget kød, så kan jeg lige så godt, lade helt vær.

Jeg fik jo de her tarotkort i julegave af formanden, (se her hvad jeg ellers fik i julegave) og så er det jo godt min mor, og søster er her. Så kan jeg nemlig øve mig i at lægge tarotkort. Jeg synes det er så spændende, hvad sådan nogen kort, kan fortælle om ens fortid, nutid og fremtid. Jeg er ved at være ret god til det 😉 .

Vi får også spillet en masse 10.000. Vi har nok spillet de første 100 spil allerede 😀 . Vi spiller faktisk kun 10.000, når min mor og søster er på ferie her. Det er bare sjovere, når man er flere 😉 .

Formanden og jeg har de sidste par år, lavet det vi kalder tømmermands FM, den 1/1. Der kommer ikke andet end skihop i fjernsynet. Så hvis man alligevel bare, ligger på sofaen, med ondt i håret, så kan man lige så godt komme ind, og hygge med os på Ghosthunting.dk. Vi snakker om alt mellem himmel og jord 🙂 . Håber vi ses på chatten.

 Jeg håber i alle får et rigtig godt nytår, og kommer super godt ind i det. Vi ses igen i det nye år. GODT NYTÅR alle sammen 🙂 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.