Vores nytårsaften

Vi havde en rigtig god nytårsaften. Det var så hyggeligt, at min mor og søster var her. Jeg måtte tænde alt vores fyrværkeri, fordi jeg ikke turde lade formanden gøre det, da han en nat inde nytår, fik besøg fra “den anden side”, med en mærkelig besked 🙁 .

Vi skal altid se dronnings nytårs tale, kan huske at jeg som barn, altid synes det var så kedeligt, at høre på dronningen. Men det er en tradition, lige som Mr. Bean og 90 års fødselsdag er. Det skal vi bare se, ellers er det ikke rigtig nytår.

Vi fik traditionel nytårsmad, hamburgerryg med det hele til. Det var også sidste gang, jeg spiste kød. Har nemlig valgt at jeg vil være vegetar, og spise plantefars i stedet for kød. Det går faktisk okay med ikke at spise kød. Men det er lige noget man skal vende sig til.

Som sagt, så fik formanden et mærkelig besøg, en nat inden nytår, fra “den anden side”. Han ser en ældre kvinde stå ved siden af sengen og det eneste hun siger er “pas på”. Formanden bliver helt vågen og spørg så, hvorfor skal jeg passe på? Kvinden gentager igen “pas på” og forsvinder. Han fortæller det hele næste morgen, og vi bliver enig om, at vi vil prøve at spørge mere ind til det, med ghostboxen. Dagen inden nytårsaften, sætter vi os, og tænder ghostboxen. Vi spørg ind til hvem denne kvinde var, og hvad hun mente med “pas på”. Der gik noget tid, før vi fik svar, fra en kvinde der sagde “hånd”. Formanden spørg så, om det har noget med nytårsaften at gøre, og vi får svaret hånd igen, samme kvinde stemme. Vi får faktisk det svar, hele 4 gange. Hånd, og så lige inde nytår 🙁 . Så jeg turde ikke tage nogen chancer, lytter altid til hvad ånderne siger. Så jeg tændte alt vores fyrværkeri. Så formanden har stadig begge sine hænder 🙂 . Jeg ved ikke om det var det, kvinden mente, men ville ikke tage nogen chance.

Vi hyggede med pakkeleg og 10.000 resten af aften. Vi plejer at spille pakkeleg juleaften, med da det kun var os selv til jul, flyttede vi det til nytår, da det er lidt sjovere når man er flere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.