Story time! Huset

Formanden blev kradset, og hans tøj blev kastet rundt med. Der skete en del i det hus, vi boede i for en del år siden.

Da vi boede i det hus, som man ser i spøgelsesjægerne sæson 1, oplevede vi en del uforklarlige ting. Vi hørte tit en gå oppe på 1 sal, selvom første sal var lukket af, for til at starte med brugte vi det ikke. Der var hele tiden en negativ stemmening i huset. Men det var som om det mest, var formanden det gik ud over.

Vores badværelse var ikke ret stort, i det ene hjørne var der et wc, og mindre en 3 meter over til det andet hjørne, var brusenichen. En dag formanden gik i bad, lagde han sit tøj på den lille radiator, som hang på væggen lige over for brusenichen, ca. 2 meter væk. Ikke langt tid efter, kommer han ud i køkkenet til mig, kun med et håndklæde rundt om sig. Han er helt hvid i ansigtet, og kigger fuldstændig alvorligt på mig, og siger. Har du lige været ude ved mig, mens jeg var i bad. Jeg siger nej, hvorfor? Mens han stod under vandet, var hans tøj som han havde lagt på radiatoren, pludselig men med stor kraft, blevet kastet ind til ham. Han sætter sig ned ved køkkenbordet og spørg mig igen. Er du helt sikker på det ikke var dig? JA jeg var ved at vaske op, så det var ikke mig. Han sidder og tænker lidt, og kommer så i tanke om, at han havde låst døren, inden han gik i bad. Så det kunne ikke have været mig. Vi sidder og snakker om det, og jeg kommer til at se på hans brystkasse.

Der var 3 meget store kradsemærker,(som på billedet for oven) som var helt røde og en af dem var lidt blodig. De sviede og der gik lang tid, før de var væk igen. Vi aner ikke, hvor de kom fra, men skræmmende var det. Det var ikke kun os, der oplevede de mange mærkelige ting, der skete i huset.

Filmholdet som lavede spøgelsesjægerne, oplevede også en del ting, når de var for at filme. En dag hvor vores tilrettelægger interviewede formanden, faldt et af vores store billeder ned. Ingen havde rørt det, og det blev sjovt nok filmet, som i kan se her.

 

Vi fik alle et kæmpe chok. Glasset gik i 1000 stykker, og der var glasskår over alt. Heller ikke her kan vi forklare, hvorfor det billede pludselig faldt ned, men det var meget mærkeligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.