Så skal der huntes

Så er det 2018 og vi skal i gang med, årets første hunt. Men det bliver ikke som det plejer.

Nej vi vil nemlig inddrage alle vores følger, meget mere. Hvordan vi vil gøre det, kommer senere, men det bliver så fedt. I har virkelig noget at glæde jer til 😀 . Vi skal snart på årets første hunt, og det bliver så fedt. Jeg elsker at være på hunt “Sjovt nok 😉 ” Det er som medicin for mig, jeg får lige min energi tank fyldt op igen, og det er så super fedt. 2018 byder på rigtig mange fede og nye steder. Jeg glæder mig så sindsyg meget.

2018 er også året hvor Ghosthunting.dk fylder 10 år. Altså hvor bliver tiden dog af 🙂 . Så vi skal nok os holde noget fødselsdag, til sommer engang. Det bliver bare et super godt år, kan jeg mærke. Jeg har brugt en del tid på, at lære at ligge mine engle kort, og det er vildt spændende, hvad sådan nogle kort har at fortælle. Jeg er også blevet vegetar, og det går faktisk rigtig godt. Jeg spiser lidt fisk og rejer ind imellem, men ellers holder jeg mig fra kød. Det var lidt svært i starten, lige at huske det, for man spiser faktisk ret meget kød, i løbet af en dag, helt uden at tænke på det. Men nu er det faktisk ret nemt. Der er begyndt at ske flere mærkelige ting, her hjemme (du kan læse her, hvad der ellers sker i vores hjem) Man skulle næsten tro at spøgelserne også glæder sig til vi skal i gang igen 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.