Mini hunt hos mor

Så er jeg hjem igen efter en lille mini ferie, hos min mor og søster.

Min lillesøster fyldte 17 år d. 21 feb. så hun holdte sin fødselsdag i går, for vores familie. Mig og Mascha overnattede ved dem til i dag. Da formanden ikke er helt på toppen endnu, blev han hjemme og hyggede med Scober (hunden) 😉 . Det var en rigtig hyggelig fødselsdag, glemte helt at tage billeder 😀 . Tror aldrig jeg har grint så meget i mit liv før, faktisk sad jeg og græd af grin 😀 . Mig og min storebror, har bare helt den samme humor. Jeg havde hentet sådan en app til min mobil, der hedder faceapp. Hold nu op det var sjov. Tror vi sad i 3-4 timer og bare grinte, af de sjove ansigter vi kunne lave. Jeg og min storebror har det med at græde af grin, og vi kan grine af de mest mærkelige ting.

Vi elsker at tage sjove og mærkelige billeder, og især af vores mor.

Jeg synes det er så sjov at se, hvordan man kunne have set ud, hvis man var skallet, en mand, en kvinde eller bare med sjove tænder. Hvis jeg nu var en mand, ville jeg faktisk ligne min storebror ret meget. Alt i alt en rigtig sjov fest.

Jeg er helt færdig i dag, da min mor, søster og jeg kom sent i seng i går. Både min mor og søster, har flere gange oplevet mærkelige ting ske, i den lejlighed de bor i.  Det er min søster, der oplever mest. Hun er ret skræmt af det, og jeg lovede at tage lidt udstyr med, så vi måske kunne finde ud af, om der var noget eller det bare er dem er er skøre 😉 . Så det skal jeg lige have hørt/set igennem. Men vi fik nogle mærkelige klik, som mulige svar og ghostboxen opførte sig meget mærkeligt. Så det bliver spændende at gennemgå det helt.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.