Pakke fra England

Jeg lagde det her billede på min instagram i går. Jeg har nemlig modtaget, en spændende pakke fra England.

Det var vild spændende, for det var nemlig helt nye tarot kort, der var i pakken. Ikke bare hvilken som helst tarot kort, nej det er nemlig de fedeste, Ghost tarot kort. Der er billeder af spøgelser på alle kort <3 . De er så fede, og selvfølgelig skal en, Spøgelsesjæger som mig have Ghost tarot kort 🙂 .

Jeg elsker tarot kort. Nu skal jeg bare lige lære de nye kort at kende, det er så “kun” 78 kort 😉 . Men det skal jeg nok lære, engang 😉 .

Jeg kan blive ved, med at kigge på de her kort. De er så godt lavet, og vild flotte, og så har de så mange detaljer. Jeg har tænkt på at lave et ugentligt, kort træk. Sådan lidt som “ugens budskab” 🙂 , “hvad har ånderne at fortælle”  🙂 . Glæder mig til at vise jer alle kortene, de er så specielle hver og en af dem 😀 .

 

3 thoughts on “Pakke fra England

    1. Du kan sikkert godt bruge traktor kort, som tarot kort 😉 Men der er sikkert os flere traktor kort i Bramming, end der er tarot kort 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.