En hård weekend

Som mange nok ved, så har vi holdt Ghostcam i weekenden. Det er altså en hård omgang 🙂

Jeg er helt færdig i dag. Det er altså os rigtig hårdt, når man skal gøre alt klar med Ghostcamperen, og hjælpe med at stille alt op på stedet, da May ikke måtte bærer ret meget. Så hjem igen, og  sidde klar til at hjælpe på vores chat. Det er altså noget der kan mærkes. Men vi er heldigvis rigtig gode til, at hjælpe hinanden i gruppen. Så dagen i dag, har bare stået i afslapnings tegn. Nattøj , ingen make-up og hygge på sofaen.

Resten af aften står os bare på afslapning. Tror formanden og jeg vil spille en gang minecraft. Ja vi er rigtige geeks 🙂 . Det var en rigtig spændende omgang Ghostcam, denne gang. (du kan læse om Ghostcam her) Vi sendte fra Middelalderborgen Østergaard. Der har vi været en del gange, både med ghostcam og på undersøgelse. Tror aldrig jeg har fortalt jer, at Østergaard for nogle år siden, skriv til os i anledningen af borgens 500 års jubilæum, og bad os skrive et par sider om, vores oplevelser på Østergaard, som så kom med i deres bog. Et rigtigt spændende sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.