Story time! Var det døden jeg så?

Hvad var det lige jeg så, den anden nat. Var det døden, der bare ventede på at det skulle ske?

Lørdag nat/ søndag morgen var der fest i forsamlingshuset i vores by. Det gik vildt for sig, og i løbet af natten begyndte de at kaste med kanonslag. Jeg går over til forsamlingshuset, og beder dem stoppe med det. Det gør jeg flere gange, og det gør dem åbenbart sure. De vælger at sætte sig i en bil, og køre forbi vores hus i fuld fart, og kaste et kanonslag lige udenfor vores stue vinduer. Formanden hopper i vores bil, og køre efter dem for lige at tage en snak med dem, imens går jeg op i vores soveværelse, hvorfra jeg kan se ned på gaden, hvis nu de skulle komme tilbage igen.

Klokken er ca. 03:00. Jeg står og kigger ned efter de her idioter. Pludselig får jeg øje på en mærkelig person, der står på den anden side af gaden, lige ved vores genbos hus. Han har en sort lang kåbe på, og et ansigt der er hvidt og som lyser lidt. Jeg får øjenkontakt med personen, og i den samme er personen væk, lidt ligesom røg, der bare forsvinder. Jeg tænker at det er sent om natten, og jeg nok bare er træt. Men kort efter sker det igen, personen med den sorte kåbe viser sig, og forsvinder igen, helt på samme måde som før.

Klokken 04:00 i morges vågner jeg ved en masse larm, udenfor vores soveværelse. Det var en ambulance, der holdte over ved vores genbo, som er en gammel syg mand. Kort efter kommer lægebilen, pludselig kommer der en masse larm, og jeg kan ikke rigtig høre, hvor det kommer fra. Det lyder som en kæmpe lastbil, der køre 310 km i timen, igennem vores lille by. Det er så læge helikopteren der lander 2 huse fra os, på en stor græsplæne. Nu kan jeg regne ud, at det er alvorligt. Alle redderne og lægerne, tager det stille og roligt, og ca. 30 min. til 1 time senere, kommer de ud med manden i et hvidt lagen. Manden er død. Ca. 24 timer efter, jeg så den mærkelige “person” i den sorte kåbe, dør manden i huset.

Var det døden jeg så? eller hvad var det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.