Jule konkurrence!

Så der dæleme en ny konkurrence, og denne gang kan du vinde dette (u)hyggelige spil.

Denne gang kan du vinde et Spirit board, også kaldt Quija board. Det er et spil, hvor man angiveligt kan komme i kontakt med ånder/spøgelser. Rundt om i hele verden, er der delte meninger om hvorvidt det her spil er farligt, eller bare et helt almindeligt bræt spil.

Konkurrencen kommer til at foregå på min facebook side som i finder her.
Det du skal gøre for at vinde det her fede spil er:
1. Like min facebook side.
2. Del opslaget om denne konkurrence.
3. Skrive i kommentarfeltet, hvad du mener den besatte dukke skal hedde.

Vinderen vil blive fundet, lørdag den 8. december, når Ghosthunting.dk holder årets sidste gang Ghostcam. Jeg har nemlig givet, vores allesammens Ghostcam værter, lov til at trække vinderen af denne her fede konkurrence. Så se med lørdag den 8. december, mellem kl. 20:00 – 05:00 på Ghostcam.dk, hvor de trækker den heldige vinder 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.