Så er der Jule Ghostcam

På fredag og lørdag holder vi, årets sidste gang ghostcam.


Det bliver så hyggeligt, og der vil rigtig blive jule hygget, i den lille Ghostcamper 😉 . Jeg glæder mig helt vildt, men jeg ved jo også hvad vores kære ghostcamværter, har på programmet, og kan sige så meget, at det ikke er noget i vil gå glip af 😉 , det bliver så sjovt 🙂 . Husk også min jule konkurrence (læs mere her) hvor du kan vinde, et super fedt spirit board. Vinderen bliver trukket på lørdag, når vi sender Ghostcam. Du kan læse mere om, hvad Ghostcam er lige her.

Så husk, når dit kalenderlys er brændt ned til den 7. (altså med mindre du ikke holder øje med den, og den brænder alt for langt ned 😉 ) så skal du tænde for din computer, og gå ind på Ghostcam.dk, og se med fra kl. 20:00, hvor Thomas og Sabrina vil jule (u)hygge med jer alle 🙂 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.