Så er det sidste chance

Så er det sidste chance, for at deltage i min jule konkurrence.

Vinderen af denne fede Spirit Board 😮 , finder vores Ghostcam værter, Thomas og Sabrina til Ghostcam i aften. De trækker vinderen mellem kl. 20:00 og 05:00. Så husk at se med lige her. Som sagt, så kan du stadig nå at deltage, læs mere om konkurrencen på min facebook side.  Jeg skal nok skrive et opslag, på min facebook side, hvem den heldige vinder er 😉 .

Det er jo i aften vi sender den sidste gang Ghostcam, for i år, og jeg ved at Thomas og Sabrina har noget vild sjovt på programmet i aften. Det skal i altså bare se, det bliver så godt 😀 . Altså hvad de 2 ikke gør, for at underholde alle jer 😉 . HUSK AT SE MED 😀 .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.