Engle tegn

Vi alle, eller i hvert fald mange af os, oplever mærkelig ting ske i vores hverdag. Ting man ikke kan finde en logisk forklaring på.

Men er det engle, der prøver at fortælle os noget? Der findes mange søde, sjove og mærkelige tegn, som nogen mener er fra englene, som hvis du finder et hvidt fjer, på et usædvanligt sted. Det siges at være et af de mest almindelige engletegn. Jeg har aldrig selv fundet et fjer et mærkeligt sted, kun steder som i haven, hvor det nok er meget normalt at finde et fjer. Så hvis du finder et hvidt fjer, et mærkelig sted, er det måske en engel, der prøver at fortælle dig noget 😀 .

Man siger også at dyr og spædbørn/små børn ser ting, som vi voksne ikke kan se. Som når de pludselig stirre ud i rummet og følger noget med øjnene, så mener man at det kan være en engel, der kigger forbi. Man mener at engle kan berolige børn og dyr. Nogen mener faktisk, at det er derfor spædbørn og dyr ikke kan tale, for så ville de jo kunne berette om hvad de ser 😉 .

Et andet tegn er tal. Man siger at englene prøver at fange din opmærksomhed med tal, altså tal der har en betydning for dig, fødselsdage eller bestemte tidspunkter. Det kan også bare være samme tal, der bliver ved med at dukke op, alle steder. Man siger at det kan være englene, der vejleder dig i en bestemt retning. Jeg har et eller andet med tallene 1234, eller 12:34. Jeg kigger tit på min mobil, for at se hvad klokken er, og jeg kan ramme tidspunktet 12:34 næsten hver dag, lige meget hvor jeg er, eller hvad jeg laver. Jeg har stadig ikke rigtig fundet nogen mening med de tal. Måske “nogen” prøver at fortælle mig noget? Men det svar dukker nok op en dag 🙂 .

Regnbuer kan også være et tegn. Man siger at regnbuer har et symbolsk indbegreb, af evigt håb og kærlighed, der aldrig dør. Englene vil vise dig en regnbue i modgangstider eller tider med stor sorg, så du vil vide, at du ikke er alene og at de altid er der for dig 🙂 .

Mønter kan også være et tegn. Hvis du finder småpenge rundt omkring, eller de samme mønter bliver ved med at dukke op forskellige steder, så kan det være et tegn fra en engel. Man siger at årstallet på mønten, eller møntens værdi kan have betydning for en. At englen tilbyder dig vejledning gennem mønten. Jeg fandt en 1 krone den anden dag, årstallet er 2017. Men hvis det nu er en engel, der har lagt den til mig, så har jeg endnu ikke fundet dens budskab med det. Men en 1 krone kan man jo altid bruge 😉 .

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.