Det vores bryllupsdag i dag.

Tænk at det virkelig er hele 6 år siden vi bliv gift.

6 år siden vi havde den fedeste dag nogensinde. Vi havde den sejeste præst, en gammel skibs præst, som ikke havde noget imod, at sige at han helt sikkert troede på, at der var mere mellem himmel og jord 😀 . Vi havde de skønneste gæster, som bare gjorde vores dag/aften/nat/morgen helt perfekt, selv tv holdet festede med til den lyse morgen. Du kan læse om vores bryllup her.

Nu har vi Snart været sammen i 9 år, og hold nu op, hvor er jeg taknemlig for at Thomas kom ind i mit liv, og reddede mig. Han er mit livs kærelighed, og verdens bedste far. Tænk at være så heldig, at finde en RIGTIG mand 🙂 som så også har helt den samme interesse for det paranormale, som jeg selv har. Jeg tror helt sikkert at vores forældre på den anden side, har haft en finger med i det her 😉 . Så tak til dem fra anden side 🙂 . Man kan da heller ikke anden end at elske denne mand 😀 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.