Spirituel Søndag

Så er der igen nye tanker og råd fra englene.

Jeg lagde et billede op på min facebook i går, af 3 engle/orakel kort. Nu er kortene blevet vendt.

Kort nr. 1 hedder HENGIVENHED

Budskab

Du har en dyb åndelig forbindelse og skal stole på den vejledning, der kommer igennem. Din hengivelse til den åndelige vej er bemærket. Det kan føles som om, du har været på en mental/følelsesmæssig slagmark, men der er liflige budskaber om håb omkring dig nu. Krishna er her for at styrke din følelse af forbindelse til det guddommelig og opmuntre dig til at handle ud fra din sjæl. Hvis der skal træffes en beslutning, så spørg dig selv, hvad der bedst vil respektere din sjæl og de mennesker, der står dig nær. Hvis du kan vælge det bedste for alle involverede, vil du føle dig endnu tættere på det guddommelige.

Kort nr. 2 hedder AT HENTE NED OG FORSTÅ.

Budskab

At høre højfrekvente lyde, at se lysglimt af lys og at have en fornemmelse af, at væsener besøger dig i din søvn, er alle tegn på, at du modtager “downloads” fra himlen. Når det sker, så brug noget tid i eftertænksomhed, så du kan spørge universet om, hvad du virkelig behøver at vide. Dette kort repræsenterer også nedhentning af information, der modtages af dit sind. Vid, at universet ser dig i stand til at rumme sjælscentrerede oplysninger, der vil hjælpe dig og andre med at nå et nyt trin af forståelse.

Kort nr. 3 hedder KARMA-FRIGØRELSE

Budskab

Karma er den spirituelle lov om årsag og virkning. Vi oplever mange niveauer af karma. Nogle arver vi fra vores familie og nogle fra personer, som vi bliver ved med at hjælpe ud af de problemer, de bliver ved med at skabe. Saint Germain er her nu for at rense dine energier, så du ikke længere bærer vægten af verden eller dine kæres verden på dine skuldre. Vær opmærksom på, at et gammelt mønster forlader dit liv og skaber plads til, at noget mere kærligt kan komme ind i dit liv. Visualiser dig selv omgivet af en flammende violet kappe, så kan du slippe al den karma, du ikke længere behøver.

Nogen gange skal man læse teksten flere gange, før den giver mening, og andre gange giver det slet ikke mening, lige med det samme. Nogen gange skal der lidt tid til, før man forstår, hvad det er kortet fortæller en.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.