Syg med syg på

Nu har jeg langt om længe igen, lidt overskud til at opdatere her på bloggen. Jeg har den sidste lange stykke tid, nemlig lagt syg.

Det godt nok langt tid siden jeg har været så hårdt ramt, af forkølelse 🙁 . Jeg har talt med både min læge og vagt lægen, og jeg har kun symptomer på en ganske almindelig forkølelse. Men man bliver da ret bekymret, i denne tid. Jeg er næsten helt ovenpå igen. Jeg har heldigvis en dejlig mand, der lige passer datter, hus, vovse og syg kone, så jeg kun har skulle koncentrere mig om, at blive rask igen.

Her hjemme gør vi meget for at undgå smitte, og formanden insisterede på, at han ville have et kys, af sin ret forkølet kone. Så han virus sikret sig selv, med vita wrap. Han er nu en klog mand 😉 .

Han ligner godt nok noget fra en gyser film, men det er jo også fredag den 13 i dag 😀 , men han fik da sit kys 😀 .

Nu når alle skoler er lukket ned, så må vi jo hjemmeskole, og jeg går meget op i min rolle som lærer. Selvom mor lærer her er syg, skal der stadig laves lektier. Men Mascha synes nu det er nogle sjove “skole”timer vi har her 🙂 .

Vi har også gang i en masse med Ghosthunting.dk. Vi har fået de mest fantastiske medlemmer, virkelig nogle dygtige folk, som brænder lige så meget for ghosthunt som vi selv gør. Så det skal nok blive nogle super fede hunts, vi kommer på. Nu håber vi bare på, at verden snart bliver sig selv igen, så vi kan komme ud og lave nogle fede undersøgelser. Når nu hele dk mere eller mindre er lukket ned, og i mangler lidt social samvær, uden smitterisiko. Så kig forbi vores sprit nye chat Ghostcam.dk. Her kan du også møde vores nye medlemmer, som indimellem streamer. Det er rigtig hyggeligt, og til tider ret uhyggeligt. Formanden er også at finde der inde, han streamer hyggelige og uhyggelige spil hver fredag. Så kig ind forbi i aften fra kl. 19.30. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.