Ghost Family

Hold nu op, det er lang tid siden jeg sidst skrev her inde, men vi har os bare haft meget at se til, for selvom det meste af verden står stille, har vi bestemt ikke stået stille. Vi har nemlig lavet en ny familie, Ghost Family.

Jeg har længe snakket med formanden om, det ikke kunne være fedt med en “familie”. Altså en familie, for folk der er ligeså tosset som vi selv er 😉 , folk der interessere sig for det paranormale, og for alt det vi i Ghosthunting.dk laver. Der findes mange af sådan nogen “familier” i andre lande. Men vi er den eneste “familie” her i dk.

Når man bliver medlem af Ghost Family, får man en masse “familie” fordele 😉 . Man får blandt andet, adgang til en lang række funktioner på chatten. Adgang til en ekstra player, når der er Ghostcam, altså den der viser tændstikmænd 😉 . Et årligt meetup med Ghosthunting.dk, og alle de andre medlemmer i Ghost Family. Man får også en t-shirt med familiens super flotte logo, og en super flot kop, med ens eget navn på.

Hvis du kunne tænke dig, at vide mere om vores “familie”, kan du læse mere om det på vores chat Ghostcam.dk. Du er også velkommen til, at sende os en besked på vores facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.