Tilbage igen efter en lang pause

I har sikkert savnet mig 😉 , jeg har i hvert fald savnet jer alle sammen 🙂 . Men nu er jeg i hvert fald tilbage igen, efter en længere pause, og hvad har jeg så lavet, i alt den tid.

Joo ser i,  jeg har bare slappet af. Jeg har virkelig bare haft brug for, at koble helt fra, og det har bare været så dejligt. Det kender vi hvis alle sammen til, det med at man bare har brug for, at trække sig for omverdenen, og få fornyet ens energi. Der er sket så meget siden sidst, både godt og skidt. Her i september, måtte vi desværre sige på gensyn til vores højt elskede hund Scober. Han havde fået knoglekræft i det ene forben, og vi måtte aflive ham, så uretfærdigt, han var kun 3 år gammel 🙁 .

Men vi har besluttet, at vi til sommer næste år, igen skal have en lille hvid schæfer hvalp. Så det glæder vi os rigtig meget til. Jeg har det så svært med ikke, at have en hund. Vi har altid haft en hund i vores familie, så pludselig, at stå uden en “bedste ven” er så mærkeligt. Så det må meget gerne snart blive sommer 😀 .

Så er jeg også lige blevet et år ældre, selvom man slet ikke kan se det på mig 😉 . Men man begynder da, at kunne mærke det på kroppen 😀 . Havde en skøn dag, med skønne gaver. Fik den dejligste vinter jakke, af min skønne datter og mand (Formanden 😉 ) og nye vinter støvler 😀 .

Men som sagt, så er jeg tilbage igen, og jeg vil igen blogge engang imellem, om hvad vi går og laver, i vores ret skøre Ghost familie 😉 . Husk vi sender Ghostcam i aften fra kl. 22. Hvis du ikke ved hvad Ghostcam er, kan du læse om det lige her. Du finder vores (u)hyggelige ghost chat lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.